Raili K. Miettinen: Saaren nainen

24,00


ISBN: 978-952-7344-55-2
Nidottu, 160 sivua
KL: 84.2

Nainen ostaa saaresta vanhan talon kaivatuksi kodiksi itselleen. Kaupunkielämä jää taakse, sinne ei ole mitään kaipuuta. Nähty ja koettu on se kaikki.

Saari edellyttää naiselta uuden tavan elää ja olla. Läsnä on luonto henkineen. Nainen asettuu talokseen ja kodikseen. Asettumista uuteen vahvistaa usko, omanlaisensa, henkilökohtainen.

Muu maailma ja entinen elämä saapuvat sähköpostitse saareen. Naisen läheinen ystävätär Rebekka purkaa petetyksi tulemisen tuntojaan. Sukeutuu kirjeenvaihto, jossa on läsnä ihmisen elämä kaikkinensa.

Nainen on saaressa ja saari on naisessa.

Ja saaren naisella on yksi suuri Tehtävä - kirjoittaa tämä kirja.


raili_k_miettinen
Raili K. Miettinen

Kirjailijasta

Raili K. Miettinen (s. 1953) on Iisalmessa syntynyt, Leppävirran Oravikoskella asuva kirjallisuusterapeutti ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Hänellä on pitkä ja monipuolinen työkokemus sekä julkisen että yksityisen terveydenhuollon tehtävistä. Hän on toiminut alansa opetustehtävissä sekä luovan kirjoittamisen ja kirjallisuusryhmien ohjaajana. Kolmen ammatillisen tutkinnon lisäksi Miettinen on opiskellut luovaa kirjoittamista ja kirjallisuutta Jyväskylän Avoimessa yliopistossa, Valamon kansanopistossa ja Oriveden Opistossa.

Miettisen esikoisteos psykologinen jännitysromaani Yönsisar (Kirjokansi Kustannus) ilmestyi 2017.

Selaa tätä tuoteryhmää: Etusivu