Mikko Haaksluoto: Jäätelökioskilla

25,00

ISBN: 978-952-7142-67-7
Kirjastoluokitus: 84.2

Miten hengellinen kasvatus kohtaa rikkoutuneen television? Kuinka lapset pyytävät korjausapua korkeimmilta voimilta ja mitä oivalluksia se herättää? Miten aikuinen voi osoittaa todellista laupeutta vähäosaisia kohtaan? Onko nyrkki joskus opettajan ainoa keino kasvattaa ihmisenlasta? Mitä suvaitsevaisuus ihan oikeasti on? Miten sietää militantin appiukon katteettomia sankaritarinoita? Millaista on elämä ilman mitään ongelmia? Miten ahdistavaa voikaan pornoaddiktoituneen saarnamiehen elämä olla maallisten houkutusten ympäröimänä? Ja onko naurulla sijaa tekopyhyyden keskellä?

MIKKO HAAKSLUOTO on kirjoittanut kahdeksan elämänkokoista novellia, joissa maailmanmenoa tarkastellaan nuoren ihmisen näkökulmasta. Novellien aiheet koskettavat kaikkia ja ajattomuudessaan niissä on suurta sanottavaa. Lisäksi kertomukset sisältävät pienen, oleellisen naurun ja hymyn.

MIKKO HAAKSLUODON kieli on tarkkaa ja hersyvällä eteläsavolaisella puheenparrella höystettyä - kerrassaan vastustamatonta!Mikko Haaksluoto
Mikko Haaksluoto

MIKKO HAAKSLUOTO (s. 1974, Kerimäki) on Kotkassa asuva kirjailija. Jäätelökioskilla on hänen kolmas teoksensa.

Selaa tätä tuoteryhmää: Etusivu