Markus Niemi: Mestari - Joensuu-trilogia, osa III


Markus Niemi: Mestari - Joensuu-trilogia, osa III

25,00

ISBN: 978-952-7142-71-4
Kirjastoluokitus: 84.2

"Meillä kiitellään sitä Jumalaa joka järjestää hyvinvoinnin suureksi pyramidiksi ja meille siihen omat hissit, kullekin sen mukaan kuin on talentteja ja leivisköjä annettu. Sille paljon, jolla paljon, jolla vähän, sille vähemmän."

Aleksi Ylitalo on tiiviistä uskonnollisesta yhteisöstä vieraantumassa oleva perheenisä, joka tulee tarjonneeksi majapaikan pahamaineiselle kulkurijuopolle. Tämän jälkeen mikään ei ole enää ennallaan.

Aleksin helluntailaisyhteisö on mikrokosmos, eräänlainen oman yhteiskuntamme kupera peili. Risu jää viime kädessä arvoitukseksi, mutta arvoitukseksi vailla mysteeriä. Messiaaksi hän ei suostu.

MESTARI on suppea ja tiivis romaani vallasta ja valtaa käyttävistä ihmisistä, odottavan vallankumouksen aavistelusta.

Romaani on itsenäisistä teoksista koostuvan Joensuu-trilogian päätösosa

Markus Niemi on joensuulainen kirjailija ja filosofian maisteri. Paitsi uskonto, mytologia ja halu, häntä kiinnostavat ideologiakritiikin ja filosofian alaan kuuluvat kysymykset. Näiden lisäksi tärkeitä oleskelun kiinnekohtia ovat levykauppa Levy-Eskot ja Utran soraharjut. Häneltä on aiemmin julkaistu novellikokoelma Labyrintin profeetta ja muita kertomuksia (Kirjokansi, 2016) sekä Keskipäivän demonit (Kirjokansi, 2017).

Kirjailijan blogi löytyy osoitteesta www.kaikkionvaletta.blogspot.com.

Selaa tätä tuoteryhmää: Etusivu