Marjo Pennonen: Minä olen kuin sinä

22,00

ISBN: 978-952-7344-05-7
Kirjastoluokitus: 84.2

Arki tekee meistä kaikista meitä kaikkia. Elämä kokemuksineen kuohuu ylitsemme kaikin mahdollisin tavoin, upottaen aaltoihin ja nostaen sieltä välillä ylös. Jotkut käyvät pohjassa, eivätkä koskaan nouse. Monet tietävät, miten pohjalle päätyminen on usein sattumasta kiinni. Ja osalle meistä ei todellakaan jaeta äitiyspakkauksessa elämän pelastusliivejä. Onneksi elämä suo meille myös mahdollisuuksia uimataidon hankkimiseen, pinnalla pysymiseen sekä pohjalta nousemiseen. Usein elämä ja kanssaeläjät kannattelevat meitä.

Näissä tarinoissa elämä itse sekä me muut lyömme tahtoen tai tahtomattamme toisiamme isolla ja rumalla kädellä. Näissä tarinoissa puhuvat ketkä tahansa ihmiset. Riveillä oleva puhe on suoraa ja alastonta. Lähimmäiset tulevat näissä tarinoissa niin lähelle, että tuntuu. Tuntuu paljon.

Se, mitä me teemme itsellemme, sen me teemme myös toisillemme.

Marjo Pennonen on kirjoittanut huikaisevia tarinoita Sinusta ja Minusta.


marjopennonen
Marjo Pennonen

Marjo Pennonen (s. 1977 Tampereella) on valmistunut Tampereen yliopistosta kasvatustieteen ja psykologian maisteriksi sekä psykologian tohtoriksi. Hänellä on myös opettajan pätevyys. Nykyisin perheensä kanssa Valkeakoskella asuva Pennonen työskentelee työterveyspsykologina. Lisäksi hän on kysytty asiantuntija, kouluttaja ja valmentaja etenkin työhyvinvointiin liittyvissä teemoissa. Hän on kirjoittanut useita artikkeleita sekä tiede- että populaarijulkaisuihin.

Esikoisteoksessaan Minä olen kuin Sinä Pennonen haluaa tuoda näkyväksi sitä puolta ihmisten ajatus- ja kokemusmaailmasta, jota harvoin jaetaan toisille. Pennonen haluaa muistuttaa siitä, että kaikki kohtaavat elämässään haasteita ja kipeitäkin vastoinkäymisiä, vaikkei se aina ihmisistä päällepäin näkyisikään. Sillä on siis iso merkitys, kuinka kohtelemme toisiamme - ja ennen kaikkea itseämme.

https://www.facebook.com/kirjailija.marjo.pennonen/
https://www.instagram.com/marjo.pennonen/

Selaa tätä tuoteryhmää: Etusivu