Iiro Meriläinen: Paha kolminaisuus

28,00


ISBN: 978-952-7573-05-1
Nidottu, 356 sivua
KL: 82
Koko: 148 x 210 x 35
Paino: 350 g

 

Koko Suomea järkyttäneestä Joensuun sarjamurha-aallosta on kulunut melkein vuosi. Pyhäinpäivän lähestyessä vanhasta ladosta löytyy todisteita tuoreista uhrimenoista. Ylikomisario Ilkka Rajakorpi tiimeineen huomaa pian yhteyden uhrimenojen ja aiempien sarjamurhien välillä. Ratkaistuna pidetty juttu on avattava uudelleen.

Rajakorpi päättää kutsua vielä kerran avukseen Joensuun kovimman hevitrion: Shemeikan, Musan ja Jyviksen, jotka ovat perustaneet oman etsivätoimiston tienatakseen rahaa uusiin soittokamoihin.

Miten Hectorin Lumi teki enkelin eteiseen -kappale, ranskalainen kukkakauppa, Schrödingerin kissa ja psilosybiinisienet liittyvät yhteen? Se selviää vain lukemalla!

Savo-Carelia Noirin pioneeri Iiro Meriläinen (s. 1980) kyntää sekä lukijan että pohjoiskarjalaisen sielun maiseman mullin mallin sekoittamalla trillerin ja tragikomedian elementit suloiseksi kaaokseksi. Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään Kiasman tehosekoitin, vaan rautainen jatko-osa Ilkka Rajakorpi -saagasta.

Paha kolminaisuus jatkaa suoraan siitä, mihin Pedon merkit päättyi.

"For whom the bell tolls! Runkkari!"


iiro_merilainen
Iiro Meriläinen

Kirjailijasta

Iiro Meriläinen (s. 1980, Lieksa) on joensuulainen luokanopettaja, kirjailija ja vanha hevari. Paha kolminaisuus on toinen romaaninsa. Koulutukseltaan Meriläisen poika on valmistunut Joensuun yliopistosta filosofian maisteriksi pääaineenaan englanninkielinen kirjallisuus ja kulttuuri.

Lieksassa vietetyt nuoruusvuodet ovat eittämättä jättäneet jälkensä Meriläisen omintakeiseen huumorintajuun. Pohjoiskarjalainen kotiseuturakkaus näkyy myös voimakkaasti hänen kirjallisissa tuotoksissaan. Raskaan hevimusiikin ja satunnaisen kuntosaleilun ohella Meriläisen aika kuluu perheen ja ruoan parissa puuhastellen.

Selaa tätä tuoteryhmää: Etusivu