Heli Hulmi: Kirkas hetki

24,00


ISBN: 978-952-7344-26-2
Kirjastoluokitus: 84.2

Viisi syvästi mietinnällistä novellia ihmisyydestä.

Mitä oli palvelualttiin ja henkevän miehen takana, miehen jota ei enää ole? Miten melkein tuntemattomaksi jäävän miehen elämä voikin olla läpileikkaus tästä kaikesta. Millaisia tuntemuksia, mielihaluja teatteri-ilta herättää Irassa. Mikä on se kaipuu, joka ei pääse täyttymään?

Kuinka joulu saaressa ei olekaan yksinäinen, vaan täynnä elämänmittaisia muistoja. Kuinka elämä herää eloon elämäkertaa kirjoittaessa niin kirjoittajan kuin haastateltavankin osalta.

Miten matka metsään onkin matka itseen. Miten todellisella rajalla onkin mahdollisuus kokea ajallisia ja paikallisia rajatiloja. Ja miten hiljaisuus suo tilan.

Heli Hulmi sanoittaa novellinsa henkilökohtaisesti, paljaasti. Riveillä on elettyä elämää, tuntevia ja tuntuvia ihmisiä sekä syvää inhimillisyyden jakamista.Kirjailijasta:

Heli Hulmi on kirjailija, kouluttaja, kirjallisuusterapiaohjaaja. Häneltä on julkaistu aiemmin mm. seuraavat teokset: Luopumisharjoituksia (2018), Kuoleman horisontti ja kirjoitus (2012), Saattaen vaihdettava (2010), Ruusu joka nousee lumesta voittaa kaikki vertaukset (2010), Sakramentti ja muita novelleja (2001), Seela ja tähti (1997). Heli työskenteli pitkään elämäntarinoiden ja radiodokumenttien parissa.

Lisätietoja: https://helihulmi.fi/#hulmi.

Kirjan arvostelu: Heli Hulmi: Kirkas hetki

Selaa tätä tuoteryhmää: Etusivu