Cane Vuorjoki: Canekdootteja

24,00

ISBN: 978-952-7142-89-9
Kirjastoluokitus: 78

"How far you're willin' to go for a just another rock n' roll show?" (Kebab Circuit)

Kun yhdistetään monet musiikilliset perimät ja lisätään soinnikkaaseen soppaan runsaita ripauksia maailmalla kuuluvaa moninaista soinnutusta, säveltä ja sanaa, ollaan olemisen perusasioiden äärellä. Ihminen musisoi ihmiselle, joka kuuntelee musi-soivaa ihmistä. Muusikkoa.

Kun musiikki elää, se elää ihmisten soittamana. Ihmisten kuuntelemana ja kokemana. Livenä. Suomeksi elävänä. Kun elävää musiikkia luovat ja soittavat ihmiset kulkevat maita ja mantuja, niin siinä tuppaa sattumaan ja tapahtumaan. Kaikenlaista ja monille. Itse kullekin.

Musiikin monitoimihenkilö Cane Vuorjoki on kirjannut näiden kansien väliin sattumuksia ja kohtaamisia esiintymislavoilta sekä niiden liepeiltä.

Lukijalle tarjoutuu hillittömän hauska, elämänkokoinen, vilpitön ja suorasukaisen lämminhekinen, verbalisoitu musiikillinen keikkamatka.Kirjoittajasta:

Hannu "Cane" Vuorjoki on syntynyt Kiteellä 1968. Asuu Joensuussa. Laulaja, kitaristi ja biisintekijä. Kutsuu itseään muusikoksi. Toiminut mm. kokoonpanoissa: Sonic Rain, Root Remedy, Cane-Man-Dala, Echo & Cane ja North Karelian Allstars.

Toimii ajoittain myös valomiehenä musiikki- ja teatteriesityksissä. Koli RuskaBlues -festivaalin juontaja vuodesta 2005.

Selaa tätä tuoteryhmää: Etusivu