Anna Paldar: Mustan kiven varjo

25,00


ISBN: 978-952-7344-14-9
Kirjastoluokitus: 84.2

"Jotkut asiat on kenties parempi unohtaa. Ja sen viimeisen salaisuuden hän vie mukanaan hautaan."

Syrjäisellä maatilalla on tapahtunut järkyttävä veriteko, jonka tekijää ei ole koskaan saatu kiinni. Aikojen saatossa tila on myyty, ja rikos hautautunut.

Kun vuosia asumattomana ollut maatila yllättäen tulee myyntiin huutokaupassa, erilleen ajautuneen omistajasuvun jäsenet havahtuvat. Pitäisikö tila hankkia takaisin suvun omistukseen? Motiivien taustalta paljastuu kauan vaiettujen salaisuuksien kudelma. Mitä oikein tapahtuikaan heinäkuussa 1947?

Mustan kiven varjo on monikerroksinen, taitavasti eri aikatasoille punottu trilleri, joka antaa vahvaa eläytymispintaa lukijalle. Juonenkäänteet ovat yllätyksellisiä mutta samalla uskottavia.

Mikään ei ole lopulta sitä miltä pinnalta näyttää.

Anna Paldar on kirjoittanut taidokkaan ja hypnoottisella tavalla painajaismaiseksi kasvavan trillerin. Esikoisteos on vakuuttava osoitus Paldarin kertojantaidoista.


anna_paldar
Kirjailijakuva Liisa Karling, Studio Karling

Kirjailijanimellä Anna Paldar kirjoittava Kirsi Korhonen on pirkanmaalainen kahden lapsen äiti ja töissä IT-alalla. Vapaa-ajallaan hän tanssii, kirjoittaa ja nauttii hyvästä kahvista.

Väitöskirjan kirjoitusprosessi sai liikkeelle innostuksen kirjoittamiseen, ja väitöskirjan valmistuttua vuonna 2012 hän aloitti luovan kirjoittamisen opiskelun. Syksyllä 2019 julkaistiin hänen esikoisteoksensa Mustan Kiven Varjo.

Selaa tätä tuoteryhmää: Etusivu